F1 GP Austin

Viikonloppuna käytiin Austinissa kattelemassa Formula 1 kisa. Lähdettiin matkaan jo torstai-iltana ja tarkoitus olikin käydä katsomassa myös harjoitukset. Hotelli varailtiin jo joskus kesällä hyvissä ajoin Round Rockista. Matkaa radalle oli reilu 40km hotellilta motaria pitkin. Piipahdettiin me Austinin keskustassakin yhtenä iltana.

Harjoitus- ja aika-ajopäivinä istuskeltiin nurmialueilla joten nähtiin rataa monelta eri kulmalta. Meillä oli paikat ysimutkan katsomossa, missä istuskeltiinkin sitten kisan aikana. Katsomo oli aika ahdas “lankkupenkkeineen”, vaikkakin paikoilta näki hyvin rataa. Jos vielä joskus tuonne menisi, niin varmaan otettaisiin ihan nurmipaikat jos ei sitten menisi pääsuoran varteen kattelemaan. Sieltä kun näkisi myös varikkotoimintaa hyvin kisan aikana.

Liikennejärjestelyt toimivat hyvin. Meillä oli parkkipaikka kauempana, mistä oli bussijuljetus noin 10 minuutin kävelymatkan päässä. Jonoja ei käytännössä ollut perjantaina ja lauantaina. Kisapäivänä poislähtiessä piti jonotella noin puolituntia, mikä ei ollut ongelma siihen nähden kuinka paljon siellä oli ihmisiä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.