Tilannekatsaus

Blogi melkein on unohtunut, mutta täällä se näköjään on yksin odotellut aktiivista kirjoittajaa. Tuossa päivittelin hieman uudempaan ja modernimpaan teemaan ja samalla ajattelin, että voisihan tännekin kirjoitella jotain.

Urheilurintamalla on ollut kilpailumielessä hiljaisempaa, koska takareiden vaiva jatkuu yhä. Joroisen triathlonin jätin väliin kesällä, koska jalka ei kestä yhä edelleenkään juoksemista. MuddyX kisan kävin syksyllä, joten suunnistamisen riemua sai kokea sen noin neljän tunnin ajan pyörän selästä.

Hieman on motivaatio ollut hakuisessa kesän ja syksyn aikana johtuen tuosta jalan ongelmasta, mutta jotain olen yrittänyt saada aikaiseksi harjoittelun suhteen. Kävin yhden viikonlopun uintileirin Oulussa ja sieltä yhtenä Ahaa-elämyksenä löysin, että potku meni ristiin käden kanssa. Tuota olen nyt työstänyt tekniikkaharjoittelussa uinnissa ja pikkuhiljaa olen tuota saanut korjattua. Vielä se vaatii keskittymistä, mutta onnistuu kuitenkin jo myös väsyneenä.

Isompana juttuna tälle syksyä on se, että suoritin Triathlonin 1-tason valmentajakoulutuksen. Eli minusta tuli nyt sitten valmentaja. Saapa nähdä, mihin tämä sivu-ura vie mutta kiinnostusta siihen ainakin riittää ja sopivaa vastapainoa myös omalle normaalille työlle. Koulutuksessa tuli tutustuttua myös huippuihin valmentajakolleegoihin.

Nyt tässä siis mennään jalan ehdoilla treenaten ja samalla yrittää pitää kuntoa yllä. Hieman hankalaa on, kun tehot pitää olla pois ja pitkäkestoisia treenejä on hankala tehdä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.