OS X Mavericks

Kylläpä aika rientää. Blogin viimeisin päivitys jostain kuukauden takaa. Pari päivää sitten tuli uusi käyttispäivitys, joten piti samantien päivitellä iMac ja eilen vielä päivittelin läppärin. Vielä en kauheana ole ehtinyt tutustua uusiin ominaisuuksiin. Läppärissä pitäis akun ehkä kestää vielä kauemmin ja jonkun verran enemmän pitäisi muistiakin jäädä vapaaksi muille ohjelmille.

Liikuntarintamalla on ollut vähän hiljaisempaa viimeaikoina, kun joku ongelma meinaa lonkassa vaivata. Tuossa pari viikkoa sitten päätin pitää parin viikon juoksutauon ja sopivasti tuli vielä flunssakin viikko sitten päälle, joten kaksi viikkoa meni kohtuullisen nopeaa juoksematta. Kohta puolin voisi taas alkaa kokeileen, josko lonkka kestäisi juoksemista. Vuoden lopun maraton taitaa jäädä juoksematta, sillä en ole ehtinyt siihen tarpeeksi kelata kilometrejä.

OSX

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.