Grand Theft Auto V

Ostin pelin heti julkaisupäivänä ja eilen tuli nähtyä lopputekstit. Statistiikat näytti 67% kun olin päässyt pelin läpi, joten vielä löytyy pelattavaa, vaikka varsinaiset juonitehtävät tulikin koluttua läpi. Jonkin verran tein myös sivujuonitehtäviä matkan aikana, mutta pääasiassa tuli tahkottua pääjuonen kimpussa. Vitos-version kartta on todella laaja ja liikkumaan pääsi monenlaisella härpäkkeellä. Peli oli kuitenkin sitä tuttua GTA:ta, missä varastetaan auto ja ajetaan johonkin sitten ammuskelemaan pahiksia 🙂 Tälläkertaa tosin pelaaja ohjasi kolmea eri henkilöä, jotka eivät itsekään olleet ihan täysin viattomia. Osassa tehtäviä käytettiin kolmea henkilöä rinnakkain ja lennosta vaihdettiin ohjaamaan toista. Toivoa sopii, että tuohon tulee vielä jotain lisäpaketteja, niin saa pelailla hieman lisää. Peli oli kohtuullisen helppo ihan viimeiseen tehtävään asti. Mitä muistelen edellisiä versioita, niin niissä sai yrittää jotain tehtäviä useamman kerran, että ne onnistui.

Vaikka pelitunteja taisi tulla noin 40, niin ehkä hivenen pidempi se olisi saanut olla. Kyllä tälle 4,5/5 tähteä voi silti voi antaa. Puolikas sen takia pois, että odotin ehkä hieman enemmän.

v_beachweather_1024x768

850-1280

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.