Baariarkku

Jonkinlaista projektia pukkaa, kun kaupoista ei sopivaa vastausta löytynyt. Omat viinapullot (poislukien viinit, joille on teline) kaipaa jotain säilytystilaa eli baarikaappia. Perinteinen baarikaapit ei oikein meidän sisustukseen istu, mutta jonkinlainen puulaatikko menee sopivasti leffahuoneeseen.

Projekti lähti tietenkin liikkeelle siitä, että se pitää suunnitella ja mikäs se parempi ohjelma kuin Googlen Sketchup mitä aikaisemminkin olen käyttänyt (nykyisin myös ihan omassa työssä tullut käytettyä sitä eri projekteissa apuna suunnittelussa). Kolme suunnitelmaa tein (alla kuvat) ja kotiraati valitsi sitten tuon keskimmäisen tyyliltään sopivammaksi meille, mitä lähden toteuttamaan. Rakennusprojekti lähtee käyntiin, kunhan ilmat hieman vielä lämpenee niin että voin pintakäsittelyt tehdä pihalla.



Sirkkelin varmaan joutunee aluksi ostamaan, että saa sahattua puutavaran tarpeeksi suoraan. Laittelen kuvia sitten tänne, kunhan projekti käynnistyy.

4 vastausta artikkeliin “Baariarkku”

  1. Kotiraati näemmä valitsi sitten hankalimmasti touteutettavan vaihtoehdon 🙂 … mutta joo ei muutaku rautakauppaan. Sirkkeli, naulain, laser vatupassi yms yms osteleen.

  2. Jep, haastetta annettiin heti kunnolla 🙂 Kannessa saa sahata osan palasista kahdelta sivulta 45 asteen jiiriin. Ja tarkoitus olis opetella vielä puutappeilla rakentaminen tuossa samalla niin saa hyvät liitokset ja vielä piiloon. Liimapuulevy on muuten lootassa materiaalina.

  3. Ei näin. Baarikaapin oven pitää kääntyä tasoksi + takaseinältä täytyy löytyä peili. Valokin olisi mukava muttei ihan pakollinen 🙂

  4. Valoa ja peiliä voi vielä harkita, kunhan tuo projekti saadaan ensin käyntiin. Tasona saa toimia joku muu 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.