Vappua

Vappupäivä on ollut aika kylmä ja sateinen, joten mitään ihmeempiä ulkoiluaktiviteetteja ei viitsi harrastaa. Käytiin me päivällä katsomassa moottoripyörämarssi kaupungilla. Kamerakin oli mukana ja jokusen kuvan otin, mutta ihan tavallisia pyöriä ne oli, niin eipä niitä tänne näytille tarvinne laittaa. Itse en alle +10 asteen lämmöissä kyllä ajelemaan vielä pärrällä lähde 🙂 Wanhojen autojen paaraati oli ollut jo aikaisemmin, joten käytiin tarkistamassa ne autot automuseon pihassa. Taidettiin olla vähän liian myöhään siellä, kun ei siellä enää ollut kovin montaa vanhaa autoa jäljellä. Mutta oli siellä yksi vanha auto ja siitä kuva 🙂

Romu?

Kotia tultiin ja laittelin grillin tulelle. Viikolla kävin Haaparannalla mutkan ja sieltä tarttui kaupasta mukaan “flanksteak” eli hyvää fajitaksiin ja niitähän tuli syötyä. “Skirtsteak” eli tiettävästi helmapaisti olisi se täysinoikea aines fajitakseen, mutta tuota käytetään myös lattareissa niin kelvannee myös meille. Liha oli aamusta asti vielä fajita mausteessa, mikä mureuttaa ja raakakypsyttää lihaa ennen varsinaista paistamista.

Kissa loikki pihalla ja minä loikin kameran kanssa perässä. Tässä yksi onnistunut otos.

Kissa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.