NUTS Karhunkierros 2019

NUTS Karhunkierros 34km takana. Aikaa koitokseen meni noin 5:15. Reitti taisi olla todellista mittaa n. 35km, joten tuolla ajalla se tarkoitti sitä, että tuli tehtyä oma henkilökohtainen reittiennätys.
Keli (tihkusade ja +4) ei paras mahdollinen ollut, mutta eipä se häirinnyt kun kroppa lämpesi. Taktiikkaa oli ainoastaan sen verran, että ajattelin kävellä reippaasti kaikki ylämäet. Se näytti toimivan. Geeliä ja urheilujuomaa otin silloin, kun siltä tuntui.
Huoltopisteille en jäänyt ihmetteleen, vaan otin käsiin syötävää ja jatkoin matkaa. Kylmyys rupesi lopussa hieman kangistamaan jalkateriä tai sitten iskutus teki tehtävänsä. Reidet kesti nyt hyvin loppuun asti. Yes! Ja maalin jälkeen huoneessa odotti lämmin sauna, kylmä olut ja ruokaa.

A-ryhmän lähtö
Riippusillan ylityksiä.
Sykkeet kävi välillä korkealla 🙂
Riippusillan ylitykselle jonotusta ..
Pientä välipalaa huoltopaikalta ja matka jatkuu.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.