Uusivuosi ja katsaus 2015 urheiluihin

Aikaa on taas vierähtänyt edellisestä päivityksestä. Nykyään vapaa-aika kuluu suurimmalta osin harjoitteluun ja vielä siten että paikat pysyisi kunnossa. Akillesjänteen ja jäykistyvän nilkan kanssa on taisteltu viime toukokuusta asti. Nilkka on tällä hetkellä kivuton, mutta kireyttä on eripuolilla jalkaa. Fysioterapeutin kanssa sitä on kuntoutettu ja kokoajan mennään parempaan suuntaan.

Vaikkakin alkusyksy ja aika Joroisten puolikkaan jälkeen meni jalkaa parannellessa, niin harjoittelutunteja tuli eniten mitä koskaan olen urheillut. Kaiken kaikkiaan tunteja tuli 275h, mistä juoksua oli 75h, uintia 44h ja pyöräilyä 149h. Ihan muutama tunti tuli lihaskuntotreeniä. Se onkin yksi osa-alue mitä pitäisi parantaa.

Tavoitteita tälle kaudelle on saada pysymään paikat kunnossa, mutta samalla kuitenkin yrittää kasvattaa kuntoa siinä sivussa. Aikalailla PK-painotteisesti olenkin nyt treenannut. Uinnista oli syksyllä taukoa, koska motivaatiota sai myös etsiä tavoitteelliseen liikkumiseen. Nyt on kuitenkin taas kaikki lajit tasaisesti harjoittelussa mukana. Ohjenuorana kaikkia lajeja tulee harjoiteltua pari kertaa viikossa ja yksi päivä lepoa.

Joroisten puolikkaalle on ilmoitus tehtynä ja siellä ykköstavoite on päästä ns. kivutta läpi. Olisi kiva päästä nauttimaan matkasta, kun viimeksi tuskat viimeisen tunnin aikana oli vähän turhan kovat ettei suorituksesta voinut nauttia ollenkaan. Kokonaisajasta en osaa vielä sanoa, tai että mikä olisi tavoite. Sen näkee sitten lähempänä.

Toinen kisa mihin olen menossa jos nyt jalka kestää, on NUTS Karhunkierroksen 31km matka. Sen lähden tekemään pitkänä PK lenkkinä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.