GoPro Hero3

Tuli hankittua GoPro -kamera, kun tuo edellinen Canonin vesikamera otti ja hukku. Vaikkei GoPro paras mahdollinen ole juuri valokuvaukseen, sen monipuolisuus kuitenkin painoi vaakakupissa lopunperin enemmän. Tuota voi ottaa mukaan myös muihin tilanteisiin, koska sen saa erilaisialla kiinnikkeillä kiinnitettyä lähes mihin tahansa. Kameraa on aika simppeli käyttää, kun eihän siinä ole kuin pari nappiakaan 🙂

GoPro Hero3 Black Edition
GoPro Hero3 Black Edition

Eilen kävin pienen testilenkin pyörällä ja kokeilin miten hyvin se toimii. Tässä pari valokuvaa ja jonkinlainen videopätkä missä kiinnitin kameran aluksi ohjaustankoon ja myöhemmin etuhaarukkaan. Hyvin näyttää toimivan myös vastavaloon tuo kamera.

DCIM101GOPRO

DCIM101GOPRO

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.