Synology DS212j

Päässyt näköjään taas vierähtämään tovi edellisestä blogi-päivityksestä. Hyvin palvellut Shuttle jonka ostin lokakuussa 2005, eli aika tasan 7 vuotta sitten lakkasi toimimasta. Sen takia ei ole kuviakaan tullut siirreltyä ja latailtua tänne. Koneesta todennäköisesti hajosi virtalähde, mutta koska kone on niin vanha, niin en ajatellut ruveta edes korjaamaan sitä vaan nyt on uuden koneen mietinnät käynnissä. Ajatukset on nyt kovasti harhaillut Applen suuntaan ja tarkemmin iMacciin. Kovasti vain olen odotellut, että julkaisisivat siitä uuden painoksen koska nykyinen julkaistiin jo 2011 keväällä. Huhut kertovat, että tässä viikkojen sisällä pitäisi uusien mallien saapua. Jos eivät kohta rupia ilmestymään, niin sitten pitänee vielä miettiä suunnitelmia uusiksi.

Tässä ollut jo pidemmän aikaa tavoitteena rakentaa kunnollinen verkkolevy- ja varmistusjärjestelmä sille, niin nyt lähti tilaukseen Synology DS212j-verkkokovalevy minne menee varmistukset kaikista tiedostoista mitä on aikojen kuluessa kertynyt. Nyt varmistukset on mennyt vähän sinne sun tänne ja aina yhden koneen hajottua on saanut siirrellä tiedostoja edes takaisin, mutta nyt tuon pitäisi vähän järkeistää tilannetta paremmin.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.