Melontareissu

Launtaina ajeltiin Kiutakönkään kosken kupeeseen, joka sijaitsee Oulungan opaskeskuksen liepeillä. Siellä meitä odotti rantatörmällä vuokraamamme kanootti. Kanootti vesille ja varusteet vedenpitävään varustesäkkiin ja melomisen pystyi aloittamaan. Ei ole kauheana tullut melottua, mutta jotenkuten sitä päästiin eteenpäin alun haparoimisen jälkeen 🙂

Tässä jokunen kuva maisemista melonnan aikana.

Kanootti ja suuntana Venäjän raja Oulankajoella

Vesi oli aika matalalla Oulankajoessa, mutta se ei kanoottia haitannut ja kiva oli rauhassa meloa menemään. Välillä pysähdeltiin ja tässä kahvitauolla.

Rantaa

Tauko paikalla

Hiekkaa

Kaiken kaikkiaan mittariin tuli hieman päälle 26km melontaa ja aikaa käytettiin taukoineen reilu 5 tuntia.

Melontareitti

Jonkinlainen kanoottikuume tuosta paukahti päälle ja pakko on lähtä toisen kerrankin melomaan jonnekkin. Jos ei omalla, niin sitten vuokratulla kanootilla. Tuohon kun yhdistää telttailun, niin Suomessa riittää järviä ja jokia missä meloa ja vaeltaa.

Tänään oli ensimmäinen työpäivä lomien jälkeen. Pitäis tässä alkaa käymään kesälomakuviakin läpi ja yrittää saada niitä tänne näkyville joitain kappaleita. Varmaan tehdään sellainen valokuvakirja Aruban ja New Yorkin reissusta. Niitä on kivempi katsella, kuin digitaalisia kuvia.

3 vastausta artikkeliin “Melontareissu”

  1. Mitenkäs kyyditys oli järjestetty lähdön ja määränpään välillä? Et vissiin melonut paluumatkaa vastavirtaan kuitenkaan? 🙂

  2. Mahtavaa lomailua.Sinä kun et ennen asfaltilta poistunut (paras sääskimyrkky), niin kyllä Suomessa riittää kateltavaa ja tekemistä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.