Takaisin reissusta

Viime viikko meni 3GSM messuilla Barcelonassa. Lauantaina lenneltiin paikalle ja sunnuntaina alkoi asennus eli johtotehtävät meikäläisen osalta ja katottiin, että kaikki hommat pelittää maanantaita varten. Sää oli taas vaihteeksi kohtuu kolea ja vettä satoi, joten ihan pipo päässä sielläkin sai liikkua.

Johtotehtävissä

Barcelonassa takseja riitti. Yhden kuskin mukaan niitä on Barcelonassa 11 000 kpl. Taksit jonotti siis ihmisiä, eikä toisinpäin kuten Suomessa 🙂 Toki Espanjassa kun oltiin, niin hotelille tilattua taksia sai sitten kerran odotella ihan kunnolla.
Taksijono

Lenkkarit oli toki mukana, kun tiesi ettei siellä ainakaan tiet ole jäässä, joten pääsi taas pitkästä aikaa sulalla juoksenteleen. Maanantai-, tiistai- ja keskiviikkoaamuna käytiin juoksentelemassa parin työkaverin kanssa. Eka aamuna mentiin tunti ja sitä seuraavina sitten puolisen tuntia, että ehti aamupalalla käymään ennen messuille lähtöä. Lenkkeilyt loppuikin sitten siihen keskiviikkoaamuun, koska sairastuin jonkin sortin ruokamyrkytykseen, joten siitä alkoikin sitten parin päivän hotellikuolema.

Garmin oli mukana reissussa ja tässä maanantain lenkki (vajaa 9km).

Juoksulenkki

Eilinen päivä menikin sitten lennellessä kotiin.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.