Windows 7

Eilen päätin asennella Windows 7 version pöytäkoneelle, kun meidän vanhassa läppärissä se on toiminut hyvin jo reilun viikon ajan. Vajaa päivä siinä näköjään menee, kun saa laiteltua kaikki uusiksi ja backupit järjestykseen. Jonkun verran pitäisi tämän olla nopeampi kuin Vista ja kyllä se siltä vaikuttaakin. Tämä on testiversio tulevasta julkaisusta ja toimii ensi kesään asti. Syksyllä julkaistaan virallinen versio.

Maanantaina lähden käväseen pitkästä aikaa Saksassa työreissun merkeissä. Tiistai-yönä viimeisellä koneella takaisin (tai siis Keskiviikon ensimmäisellä). Nämä viikonloput on näköjään säiden puolesta aina samanlaisia. Joko tuulee tai sataa, tai sitten tuulee ja sataa. Eli ei kovin kivoja moottoripyöräilykelejä. Eilen kävin ajeleen jokusen tunnin ja olikin oikein mainio ajokeli.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.