Lataamista…

Tuossa hokasin, että eihän mun pärrä ole saamassa virtaa valtakunnan verkosta nyt talven aikana joten akku ei välttämättä siitä pidä. Akunjohdot on olleet Dallasista lähdön jälkeen irti, joten olihan tuolla vielä ihan käynnistymiseen asti virtaa. Vielä en kehdannut polkasta käyntiin. Jospa tuota viikonloppuna kävis vääntään virta-avaimesta loppuun asti 😉 Laitoin akun kuitenkin nyt ylläpitolaturiin, niin eipähän ole vaaraa akun hyytymisestä. Hieman hankaluuksia tuottaa vain toi autotallin ajastettu töpseli, varsinkin kun auto ottaa lohkolämmittimeen samasta paikasta virran.

Eilen harrasteltiin shoppailua pienimuotoisesti ja ostettiin uusi leivänpaahdin. Nyt kelpaa paahtaa sinisen valon loisteessa 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.