Päivitystä…

Olis taas huomenna sitten aika mennä toimistolle parin viikon tauon jälkeen. Toissaviikko meni Orlandossa CTIAssa ja pienten vaikeuksien jälkeen päästiin sieltä pois vasta lauantai-iltana, vaikka alunperin lennot oli oli perjantai iltapäivälle.

Kuvia Orlandosta galleriassa

Viime viikolla kävästiin pienoinen roadtrip maanantai aamusta torstai-iltaan. Kävästiin San Antoniossa ja Galvestonissa (Houstonin kautta ajettiin). Sää ei ollut paras mahdollinen, joten biitsille ei ollut asiaa ilman takkia. Pari kuvaa hotellin ikkunasta onnistui ihan kivasti. Uusi putki kamerassa piirtää kyllä tarkasti vaikka kohteet on suhteellisen kaukana.

Kuvia roadtripiltä

Ja sit sopivasti pääsiäinen tuli oltua flunssassa ja nyt vähän on parempaan päin, eli töihin parani ”sopivasti”. Ens viikolla olis ehkä tarkoitus käydä El Salvadorissa, tai sitten se siirtyy seuraavalle viikolle. Sen viikon lopussa perjantaina iltapäivällä olis taas tarkoitus lähtä Hill Country 2007 reissulle mopetilla. Pitäis varmaan vähän totuutella paikkoja ennen sitä reissua.

Uudet kotisivutkin on ollut harkinnassa jo jonkun aikaa, kun meinaa olla vähän hässäkät nämä, kun on niin monta erilaista toimintoa. Yhtenäisempää ilmettä haluaisin, vaikkakin sen kustannuksella että sivuja voi olla hankalampaa muokata. Saapa nähdä miten toteutuu, sillä ei ole ykkös prioriteetilla tällähetkellä. PS3lle ostin pari viikkoa sitten Virtua Tennis 3:en. Sitä tuossa pari tuntia hakkasin. Ok peliltä vaikuttaa, kunhan siihen pääsee sisään. Jotain tournament moodia pelailen, missä pelaajaa kehitellään samalla, mm omenoita keräillen 🙂

Vielä vois pari erää ottaa ja sit valmistautua huomiseen…

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.