Kumi puhki ja auton status

Eilen pesin tuossa mopetia ja tarkistin renkaita, niin huomasin renkaassa olevan naulan tai jonkun muun “tikun”. Tarkistin paineet, niin oli alle puolet normaaleista paineet eli rengas menee vaihtoon. Kävin iltasella kyselemässä liikkeestä, niin niiltä ei aikaa herunut kuin vasta lauantaina. Pitää kattoa, josko kävis toisesta liikkestä kyselemässä, vai odottaako lauantaille. Ilma pysyy sisällä sen verran, että ajaa voi töihin ja takas.

Auton status on nyt muuttunut “At Vehicle Preparation Center, VPC”, joka tarkoittaa sitä, että auto on tullattu ja tuolla VPCssä tehdään autoon viimeiset tarkastukset ja mahdolliset kuljetuksessa aiheutuneet naarmut ja kolot korjataan. Toivon mukaan jo kohta pääsis ajeleen pirssillä, ennenkuin tulee lumet maahan 😉

EDIT: Tarkistin vielä statuksen soittamalla ja robottinainen sanoo et: “Your vehicle is on transit”. Tuollaista statusta ei ole webissä, eli toivon mukaan auto olis jo lähtenyt VPC alueeltakin.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.