Reissusuunnitelmaa …

Tänään iltasella kulutin taas aikaa Roadtrip Munich – Oulu 2006 suunnitteluun. Tuossa katellut erilaisia vaihtoehtoja ja laskenut kuinka kauan aikaa saa palamaan tien päälle. Lentoliput laitoin tilaukseen jo tänään ja tarkoituksena on tulla Muncheniin edellisenä päivänä, kun saan auton. Hotelliin check-in ja sit kierteleen vaikka Marienplatzille, jos vaikka olis jalkapallokrääsää edullisesti myytävänä.

Noita reittivaihtoehtoja kun kattelin, niin esim Rostock – Helsinki -väli lautalla jäi aika nopeasti pois vaihtoehdoista, sillä hintaa lätäkön ylitykselle olis tullut auton kanssa jotain 500-600 euroa ja aikaa ei säästy tuossa juuri ollenkaan, sillä paatti seilaa 24 tuntia ja vielä on matkaa ajaa kuitenkin Helsingistä Ouluun.

Sitten on muutama erilainen vaihtoehto mennä Rostockista joko Tanskaan (puoltoista tuntia), Ruotsiin (about neljä tuntia) ja tais olla jotain muitakin vaihtoehtoja. Tanskan ja Ruotsin välilläkin voi valita, että meneekö lautalla tahi sitten Öresund siltaa pitkin. Tuossa äsken laskeskelin, niin nopeimmaksi reitiksi näyttää tulevan mennä maata pitkin koko reissu. Näin ei tarvi ottaa lautta-aikatauluja ollenkaan huomioon, vaan voi painaa meneen sen mitä ehtii ja jaksaa. Noissa lauttahärdelleissä menee kuitenkin aikaa odottamiseen aivan turhaa, kun samalla vois painaa tienpäällä.

Eli reitti olis muodostumassa pikkuhiljaa. Tässä kuva.

3 vastausta artikkeliin “Reissusuunnitelmaa …”

  1. Minkäs hotellin otit? Eden Wolfista ainakin ihan kohtuullinen kävely Marienplatzille. Se Hofbräuhaus muuten löytyy sieltä monen..monen mutkan takaa 😉 …ja taksilla _Ei_ kannata ajella kentältä kylille, on melkoisen tyyris keikka

  2. Eipä ole vielä hotellia, kun lennot ei ole vielä 100% varmat. Voi olla, että kokeilen tarjota Pricelinessä jos sattuis tärppään.

  3. Sissiteltta mukaan ja leiri bemucenterin portin ulkopuolelle. Jos SW/LOTR nörtit sitä tekee niin miksikäs ei sitten automiehet? 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.