Maastopyöräilyä

Pitkästä aikaa pääsi taas vähän maastoon pyöräilemään, kun oli tuo kohtuullisen lähellä oleva polku nyt auki. Aikaisemmin sinne menevä silta on ollut remontissa, joten sinne olisi pitänyt ajella autolla toista kautta. Maasto on savipohjainen suurelta osin, joten rata on aina kiinni sateen jälkeen muutamia päiviä. Eli sopivasti jos sataa, niin rata ei ehdi oikein koskaan kuivua tarpeeksi. Nyt se kuitenkin oli melkein kuiva ja puoltoista tuntia siellä tuli viiletettyä. Youtubeen on latautumassa koko kierros radasta (kierros noin 12km), mutta siinä näyttäis menevän vielä useampi tunti. Laitan videon tänne näkyville, kunhan se vain sinne latautuu.

20131103-IMG_1718

Näyttökuva 2013-11-3 kello 17.49.04

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.