Jumppaputkilo, foamroller vai mikä lie …

Täällä on melkein joka kaupan hyllyllä tarjolla noita ”foamrollereita” eli tuollaisia putkiloita (pilatesrulla termiä näytetään suomessa käytettävän). Päätin ostaa ja kokeilla tuota, koska jaloissa meinaa olla erilaisia kiputiloja, milloin missäkin kohtaa, riippuen päivästä. Tuon avulla voi itse hieroa (tai ainakin yrittää) jumissa olevia paikkoja auki. Vielä en ole sillä jalkoja yrittänyt hieroa, mitä nyt kokeillut vähän vasta. Aika näyttää, että miten hyvin tuo auttaa. Tuli ostettua myös tuollainen vyölaukku, mihin saan puhelimen ja avaimet laitettua. Lenkeillä ei ole aina puhelin mukana, vaikka hyvä se olisi olla hätätilanteiden takia.

Jumpparulla

Täällä on nyt kelit makkeimmillaan juoksemista ajatellen. Sellainen reilu +10 astetta varjossa, auringonpaiste ja ilmankosteus matala.

20130217-IMG_0850

Käytiin tänään kokeilemassa autenttista ”BBQ” paikkaa (North Main BBQ), missä saa erilaisia grillattuja juttuja syödä niin paljon kuin maha vetää. Joskus aikoinaan tuo oli niin sanottu ”kympin paikka”, mutta nykyään ei ihan kympillä enää pärjää 🙂

BBQ

Huomenna onkin vapaapäivä täällä, joten saa nauttia pitkästä viikonlopusta.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.