Elokuuta..

..elellään. Hirveätä vauhtia menee viikot eteenpäin, eikä meinaa blogia ehtiä katella saati päivitellä. Viime viikolla käväsin Saksassa parin päivän työreissulla. Eilissäpäivänä kävästiin Oulun Suurmessuilla, kun satuttiin saamaan ilmaiset liput. En kyllä ikinä maksais noista messuista 10 euroa / pää. Sen verta vaatimattomat oli ja noita tavaroita saa Säästökuopasta ihan ilman pääsylippua.

Tässä kuva Rentunruususta. Nappsin kukasta kuvan, kun käytiin yks päivä metsässä kävelyllä

Eilen käytiin pärräällä eka kertaa kaks päällä hieman pitempi lenkki. Ei tuo ärrä mikään matka pyörä kyllä kahdelle ole, mutta kyllä sillä jätskille ja kahville pääsee 🙂 Tänään kävästiin myös pieni lenkki heittämässä, kun tuo aurinko vielä paistelee. Saapa nähdä meneekö pyörä vaihtoon ens kesänä, niin pääsee tästä kyliltä hieman etiämmäs matkustajan kansssa 🙂

Viikolla taitaa taas tulla reissua työn merkeissä ja tällä kertaa Pariisiin. Katotaan nyt vielä, toteutuuko suunnitelmat.

Siurua.net:stä sen verran, niin viime heinäkuussa tulikin kävijä ennätys. Statistiikat sanoo, että 800 uniikkia vierailijaa olis käynyt kattelemassa näitä. Yleensä on ollut sellaista vajaata kolmeasataa kävijää per kuukausi. En kyllä ihan usko kuitenkaan noihin lukuihin .. ei tämä nyt niin mielenkiintoinen voi olla? 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.